Actie’s

Om geld in te zamelen zet Stichting Geen Dak verschillende acties in. Klik op de titel van de actie voor meer informatie.

Tekeningen

Heeft u een mooie foto die u graag nagetekend zou willen hebben? Jaap Kingma tekent voor Stichting Geen Dak. Stuur een mailtje met de foto naar jaap@jaapkingma.nl voor de opdracht. Wanneer de tekening klaar is, beoordeeld u zelf wat u voor de tekening wilt betalen. Dit bedrag kunt u overmaken naar Stichting Geen Dak. Dit komt voor 100% ten goede van de project- en kindsponsering van Blessed Generation.

Facebook acties

Stichting Geen Dak is ook actief op Facebook. Middels dit medium wordt met verschillende acties aandacht gevraagd voor  Stichting Geen Dak om mensen zo te motiveren hun bijdrage te leveren.

Activiteiten

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de projecten worden er leuke activiteiten georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de Bazaar van de Protestantse Gemeente in Kootstertille. 50% van de opbrengst kwam ten goede aan Stichting Geen Dak. Dit leverde het prachtige bedrag van 1.500,00 euro op!

Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit of actie? stuur dan een mailtje naar jaap@jaapkingma.nl